Mobiele apps

Wij zijn gestopt met het maken van software op consultancy-basis. Wij werken nu exclusief voor onze startups en scale-ups waar we (mede)eigenaar van zijn.

Bedankt voor het vertrouwen!

U heeft een goed idee; het kan beter dan het nu is. Makkelijker. Met een nieuwe mobiele applicatie. Wilt u een Android of iOS app laten maken? Wij zijn u graag van dienst! We hebben diverse apps gemaakt die dagelijks duizenden gebruikers bedienen.

Wat bereikt u met apps?

Welke voordelen komen binnen handbereik als u een app laat maken?

 • Klanten winnen en binden

  U maakt uw product of dienst op een snelle en makkelijke manier toegankelijk voor uw klanten. U kunt bijvoorbeeld herhaal-bestellingen van vaste klanten laagdrempelig maken. Hiermee kunt u bestaande klanten vasthouden en nieuwe klanten winnen.

 • Optimale interne communicatie

  Verbeter de samenwerking tussen afdelingen. Bijvoorbeeld door gericht nieuwsberichten te versturen.

 • Alles in één overzicht

  Informatie verspreid over uw organisatie overzichtelijk in 1 dashboard. Realtime inzicht in uw organisatie met Business Intelligence.

 • Verbetering van kennis en vaardigheden

  Deel leerzame tips met groepen mensen binnen uw organisatie. Leid uw mensen op met interactieve serious games en andere e-learning oplossingen.

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Het grootste deel van onze tijd besteden we aan het ontwikkelen van apps. Wij kunnen u ook helpen met andere veel voorkomende activiteiten. Zoals bijvoorbeeld App Store Optimalisatie en Online marketing.

App Store Optimalisatie is het vergroten van het aantal app installaties via organische zoekopdrachten. Wij kunnen u helpen met Online marketing campagnes voor apps via Facebook, Twitter, Youtube en Google Adwords.

Vanuit ons bedrijf hebben we de startup Teachkidslanguages.com gelanceerd. Hierbij hebben we (samen met onze partners) het hele traject van product idee tot marktintroductie doorlopen. Hier hebben wij ontzettend veel van geleerd. Onze ervaringen delen we graag met onze klanten.

We leveren ook consultancy voor apps die door anderen gemaakt worden. Bijvoorbeeld extra mankracht als er veel ontwikkelwerk is. We hebben ervaring met diverse programmeertalen en frameworks. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hebben jullie een voorbeeld?

De onderstaande links wijzen naar enkele van de apps die we hebben gemaakt.

Kinderen Engels leren met Emma:
Leer kinderen vanaf 2 jaar Engelse woordjes met educatieve spelletjes.
Kinderen Nederlands leren met Emma:
Leer kinderen vanaf 2 jaar Nederlandse woordjes met educatieve spelletjes.

Waar zijn jullie gevestigd?

Squins IT Solutions is gevestigd in Ridderkerk. Ons werkgebied is met name Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Voor wie maken jullie apps?

Organisaties
Overheden
Startups

Wij maken apps voor bedrijven, overheidsinstellingen en startups. Wij hebben een divers klantenbestand: van MKB bedrijven met 2 mensen in dienst tot overheidsinstellingen waar 15.000 mensen werken.

Wie zijn jullie?

Ons team bestaat uit de volgende personen:

Johan
Ontwikkelaar en architect. Brede kennis van alle facetten van software engineering. Heeft zijn eigen bibliotheek over objectgeoriënteerd programmeren.
Kees
De chef. Analyseert, programmeert mee, en zorgt dat alles soepel verloopt.

We werken bij de meeste projecten samen met specialisten uit ons netwerk. Bijvoorbeeld UX-designers, 3D-specialisten, tekstschrijvers, onlinemarketeers en analisten.

Waarom kiezen voor Squins?

 • Experts in ons vak

  Bij Squins werken alleen gepassioneerde mensen die houden van hun vak. Wij investeren minimaal een dagdeel per week om onze kennis en vaardigheden bij te schaven.

 • We gaan voor uw succes

  Er zijn app ontwikkelaars die precies ontwikkelen wat opdrachtgevers van ze vragen. En als het even kan zo groot en uitgebreid mogelijk.

  Wij kijken bij alles wat we bouwen kritisch naar de toegevoegde waarde voor gebruikers. Als we daar niet zeker over zijn, gaan we hierover in gesprek. Met gezamenlijke brainstormsessies komen we tot de kern van functionaliteit die gebruikers nodig hebben in een eerste versie. Tegen de minimale kosten. Vanuit de ervaringen van gebruikers uit het veld worden eventuele uitbreidingen alsnog doorontwikkeld.

  Zo krijgt u de app zonder overbodige functies tegen minimale kosten. Met tevreden gebruikers.

 • Geen licentiekosten

  Veel oplossingen van andere appontwikkelaars maken gebruik van gesloten platformen en infrastructuren, die gekoppeld zijn aan een licentiemodel. Hiermee gaan hoge maandelijkse licentiekosten gepaard.

  Bij Squins zijn er geen licentiekosten of andere vaste kosten. Al is een onderhoudscontract natuurlijk mogelijk indien u dit wenst.

 • Leveranciersonafhankelijk

  Als u een oplossing kiest die afhankelijk is van een platform of infrastructuur van een leverancier, dan kunt u daar niet zomaar weg. Uitstappen uit een gesloten platform kan vaak alleen door helemaal opnieuw te beginnen.

  Als u in een app investeert, let er dan op dat u eigenaar bent van de app. En dat u over kunt stappen naar een andere leverancier.

  Squins maakt gebruik van Open Source en open standaarden. Als u een app bij ons laat ontwikkelen, bent u de eigenaar van het eindproduct. U heeft dus ten alle tijde de mogelijkheid om over te stappen naar een andere ontwikkelpartij. Al zullen wij ervoor zorgen dat u dusdanig tevreden bent, dat u niet weg wil.

Langskomen?

Een keer langskomen bij ons? Zoekt u een partij die uw idee kan realiseren? Of gewoon een goed gesprek over de nieuwste mogelijkheden? Stuur een e-mail naar keesvandieren@squins.com of bel +31 (0) 85 3031279