Webapplicaties

Wij zijn gestopt met het maken van software op consultancy-basis. Wij werken nu exclusief voor onze startups en scale-ups waar we (mede)eigenaar van zijn.

Bedankt voor het vertrouwen!

U heeft een goed idee; het kan beter dan het nu is. Makkelijker. Met een nieuwe webapplicatie. Wilt u een webapplicatie laten maken? Wij zijn u graag van dienst! We hebben voor verschillende organisaties applicaties gemaakt die dagelijks duizenden gebruikers bedienen.

Wat bereikt u met webapplicaties?

Welke voordelen komen binnen handbereik als u een webapplicatie laat maken?

  • Klanten winnen en binden

    U maakt uw product of dienst op een snelle en makkelijke manier toegankelijk voor uw klanten. U kunt bijvoorbeeld herhaal-bestellingen van vaste klanten laagdrempelig maken. Hiermee kunt u bestaande klanten vasthouden en nieuwe klanten winnen.

  • Automatiseer handwerk

    Automatiseer handwerk door applicaties te koppelen. Hierdoor wordt de doorlooptijd van processen verkort en wordt het aantal fouten verminderd.

  • Alles in één overzicht

    Informatie verspreid over uw organisatie overzichtelijk in 1 dashboard. Realtime inzicht in uw organisatie met Business Intelligence.

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?

Het grootste deel van onze tijd besteden we aan het ontwikkelen van applicaties. Wij kunnen u ook helpen met andere veel voorkomende activiteiten. Zoals bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie of integratie van Web Analytics.

Zoekmachineoptimalisatie voor webapplicaties geeft aanvullende mogelijkheden, onder andere door het verrijken van pagina's met Schema.org meta informatie. Met het toevoegen van Web Analytics als Google Analytics of Piwik kunt u bedrijfsdoelen realtime meten. Direct vanuit uw webapplicatie.

We leveren ook consultancy voor webapplicaties die door anderen gemaakt worden. Bijvoorbeeld extra mankracht als er veel ontwikkelwerk is. We hebben ervaring met diverse programmeertalen en frameworks. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klanten

Wij hebben webapplicaties gemaakt voor onder andere:

Gemeente Rotterdam
Ceva Logistics
Dynniq

Waar zijn jullie gevestigd?

Squins IT Solutions is gevestigd in Ridderkerk. Ons werkgebied is met name Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Voor wie maken jullie webapplicaties?

Organisaties
Overheden
Startups

Wij maken webapplicaties voor bedrijven, overheidsinstellingen en startups. Wij hebben een divers klantenbestand: van MKB bedrijven met 2 mensen in dienst tot overheidsinstellingen waar 15.000 mensen werken.

Wie zijn jullie?

Ons team bestaat uit de volgende personen:

Johan
Ontwikkelaar en architect. Brede kennis van alle facetten van software engineering. Heeft zijn eigen bibliotheek over objectgeoriënteerd programmeren.
Kees
De chef. Analyseert, programmeert mee, en zorgt dat alles soepel verloopt.

We werken bij de meeste projecten samen met specialisten uit ons netwerk. Bijvoorbeeld UX-designers, 3D-specialisten, tekstschrijvers, onlinemarketeers en analisten.

Langskomen?

Een keer langskomen bij ons? Zoekt u een partij die uw idee kan realiseren? Of gewoon een goed gesprek over de nieuwste mogelijkheden? Stuur een e-mail naar keesvandieren@squins.com of bel +31 (0) 85 3031279